Ning Indonesia, Fanta identik karo roso strawberry lan mulai dipasarke kadi taun 1973. 
Konsumen Indonesia seneng Fanta yang identik karo keceriaan bareng Konco dan keluwarga, amarga ciri khas merek Fanta sing terus nggowo keceritaan karo warna sing cerah, rasa buah sing enak lan karbonasising nyegerake. 


Kanggo Nyong apapun komposisine Fanta, fanta ora ono manfaate  :
Amarga : 1. Ngombe karo ngadeg
                 2. Ngombe nganggo tangan kiwo

Menurut Sampeyan Fanta ono manfaate?
Komposisi Fanta
Komposisi fanta : ora ono manfaate


0 komentar:

Posting Komentar

Nyong ngaturke matur nuwun karo Saran Panjenengan